Θες να κάνεις σχέση;

Είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση και νιώθεις πως ήρθε η ώρα να αποκτήσεις μια. Δεν είναι και τόσο εύκολο; Ή μήπως τελικά είναι; Ο πιο εύκολος τρόπος να γνωρίσεις κάποιον είναι να μπεις στο www.oneplusone.gr, να κάνεις δωρεάν εγγραφή και να γνωρίσεις ανθρώπους με πιστοποιημένα προφίλ. Ωστόσο, στο κείμενο που ακολουθεί σου δίνουμε tips που θα σε βοηθήσουν στο να βρεις τον σύντροφο που ψάχνεις ακόμα πιο εύκολα.


 Μην έχεις εμμονές: 
Δε λέμε σε καμία περίπτωση να κάνεις εκπτώσεις και ενώ θέλεις κάτι πολύ να συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο. Άνοιξε τους ορίζοντες σου και μην κολλάς σε στερεότυπα. Δηλαδή, εσένα μπορεί να σου αρέσουν οι ψηλοί/ψηλές, μελαχρινοί/,μελαχρινή με θεληματικό πηγούνι και τελικά να έρθει να σου μιλήσει ένας ξανθός/ξανθιά. Τι θα κάνεις; Θα πεις όχι; Δώσε μια ευκαιρία. Μπορεί να εκπλαγείς.
Μην ρωτάς πολλά: 
Η αλήθεια είναι ότι όταν σε ενδιαφέρει κάποιος, και ξέρεις ότι έχετε κοινούς γνωστούς, κάνεις πολλές ερωτήσεις γιατί πολύ απλά θέλεις να μάθεις τα πάντα. Μα γιατί τέτοια περιέργεια; Ανακάλυψε τα μόνος/μόνη σου ή ακόμα καλύτερα άσε να σου τα πει κιόλας. 
Απόκτησε αυτοπεποίθηση: 
Σταμάτα επιτέλους να κατηγορείς τον εαυτό σου και την εξωτερική σου εμφάνιση, για το γεγονός ότι δε βρίσκεις τον σωστό σύντροφο.. Το θέμα στην προκειμένη είναι ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Ακόμα όμως κι αν αρέσουμε σε κάποιους, δε σημαίνει ότι το μεταξύ μας θα λειτουργήσει, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι φταίει ο ένας από τους δύο. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί εκείνος που θα σε θέλει ακριβώς έτσι όπως είσαι. Όσο ρομαντικό κι αν σου ακούγεται, είναι η αλήθεια.
 Μην πιστεύεις τις κολακείες: 
Κοίταξε να δεις, το όπλο των περισσότερων, είναι φυσικά η κολακεία. Όταν λοιπόν, σου αρχίσει από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας, το πόσο σε θέλει, το πόσο δεν μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του  να ξέρεις ότι μάλλον δεν εννοεί τίποτα. Ή ακόμα και αν πιστεύει ότι τα εννοεί, πολύ σύντομα θα τα πάρει πίσω. Οπότε, σε περίπτωση που αποφασίσεις να ασχοληθείς σοβαρά μαζί του, καλό θα ήταν να το κάνεις για άλλους λόγους πιο ουσιαστικούς. "Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι".

Να θυμάσαι: πρέπει να είσαι πιστός στη διαδικασία της αναζήτησης και θα ανταμειφτείς με αυτό που θες, τον ιδανικό σύντροφο. Και ακόμα και αν απογοητευτείς, μην το βάλεις κάτω. Συνέχισε...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλλάζει ο άνθρωπος;

Τι κάνει ένα ζευγάρι ευτυχισμένο;

Μοναξιά ή τιμωρία;