Όλοι μας, ως κοινωνικά πλάσματα, έχουμε μια βαθιά και υποκείμενη επιθυμία να βρούμε ένα τέλειο άτομο για να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας.
Όταν συναντήσεις αυτό το άτομο,, αισθάνεσαι μια ανεξέλεγκτη έλξη και μια παράλογη αίσθηση εξοικείωσης. Σαν να γνωρίζεις  αυτό το πρόσωπο για μια ζωή. Όπως και αν θέλεις να το ονομάσεις το φαινόμενο της αίσθησης αυτής, έχει τον όρο ως soulmate ή αλλιώς "αδερφή ψυχή".




Εάν πραγματικά ψάχνεις για αγάπη και θέλεις να βρεις αυτό το άτομο που μπορείτε να ενώσετε τις ζωές σας, αυτό αυτομάτως δημιουργεί μια συμβατότηταΔεν υπάρχει μαγική φόρμουλα ή τέλειος αλγόριθμος για την επίτευξη μιας γόνιμης σχέσης με έναν άλλο άνθρωπο.
 Ναι, πρέπει να βρεις το άλλο πρόσωπο ελκυστικό, να κοιτάξεις προς τα πάνω και να αισθανθείς μια έντονη αίσθηση εξοικείωσης, αλλά αυτές είναι μόνο μια μικρή φέτα της πίτας που αποτελεί μια υγιή και διαρκή σχέση.
Την επόμενη φορά που θα εντοπίσεις κάποιον που τραβάει την προσοχή σου και κάνει τους και κάνει όλο σου το είναι να νιώθει ένα φοβερό ενδιαφέρον και ενθουσιασμό, δώσε προσοχή στο αν μπορέσει το όνειρο να γίνει πραγματικό. Εάν ο μελλοντικός σύντροφος σου νιώθει ακριβώς το ίδιο και μπορεί να μοιραστεί μαζί σου την απόλαυση της νέας σας ζωή μας και να σε δεχτεί για το ποιος είσαι σήμερα μα και αύριο, τότε συγχαρητήρια, βρήκες την "αδερφή ψυχή" σου!
 Αν ψάχνεις τον έρωτα μα και έναν σύντροφο ζωής τότε μπες στο www.oneplusone.gr για να μας δοκιμάσεις μια μέρα δωρεάν.
Συνδέσου στο www.oneplusone.gr πάτησε "εγγραφή", και συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο που θα σταλεί στο email σου. 
Εναλλακτικά, μπορείς να μας τηλεφωνήσεις στο 210.80.85.338. Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και να σε ενημερώσουμε σχετικά με τις υπηρεσίες μας. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλλάζει ο άνθρωπος;

Τι κάνει ένα ζευγάρι ευτυχισμένο;

Μοναξιά ή τιμωρία;